további végződésekSzívesen állunk rendelkezésére, amennyiben a .hu vagy .eu domainnéven túl további végződésekkel is szeretne domainnevet foglalni. Az oldal jobb felső sarkában ellenőrizheti, hogy a választott domainnév szabad-e még.

[Formai követelmények] A domainnevekben az angol abc betűi (a-z), számjegyek (0-9), valamint kötőjel (-) megengedettek. A domainnév 2-63 karakter hosszúságú lehet. Elején és végén, valamint egyszerre a 3. és 4. pozícióban (pl. as--dfgh.eu) nem szerepelhet kötőjel.

A Webműhelynél mindenfajta végződéssel (TLD) lehetséges domainnevet regisztrálni, alább a legsűrűbben regisztrált végződések árai láthatók. Ha más végződést szeretne, kérjük érdeklődön az info@webmuhely.hu e-mail címen a domainnév lefoglalhatóságáról és a regisztrációs és éves költségekről.

Végződés Regisztráció díja Domainfenntartás
.com 4900 Ft+áfa 20 EUR+áfa/év
.net 4900 Ft+áfa 20 EUR+áfa/év
.info 4900 Ft+áfa 20 EUR+áfa/év
.org 4900 Ft+áfa 20 EUR+áfa/év
.at 4900 Ft+áfa 40 EUR+áfa/év
.de 4900 Ft+áfa 30 EUR+áfa/év
.co.uk 4900 Ft+áfa 25 EUR+áfa/év
.sk 4900 Ft+áfa 80 EUR+áfa/év

Ha az Ön által kiválasztott név még szabad, illetve megfelel az előírt feltételeknek, akkor a kitöltött regisztrációs papírok és a szükséges nyomtatványok eljuttatását követően a regisztrációs folyamatot elindítjuk. A folyamat végeztével az Ön vagy vállalkozása tulajdonába kerül a választott domainnév. Ezzel jogosult lesz arra, hogy e-mail fiókokat, illetve weboldalt üzemeltessen az adott domainnel, vagy további aldomaineket, alkönyvtárakat hozzon létre.

Letöltés: igénylőlap cégek részére
igénylőlap cégek részére
Letöltés: igénylőlap magánszemélyek részére
igénylőlap magánszemélyek részére

A webhosting csomagok részletes ismertetését itt találja. Tárhelycsomagjaink a hozzájuk kapcsolodó domain üzemeltetését is tartalmazzák.

A regisztráció a domainregisztrációs szabályzat alapján történik. Ennek ismerete és elfogadása feltételét képezi az eljárásnak. A domainregisztrációs folyamat akkor indítható, ha a szolgáltatás igénybevételére vonatkozó domain igénylőlapot és a hozzá tartozó nyomtatványokat a Ön a valóságnak megfelelően, formailag és tartalmilag helyesen kitöltve és aláírva, a szükséges dokumentumokat mellékelve eljuttatja a Webműhelyhez e-mailben.