Partnerprogram

Partnerprogram weboldalkészítőknek

Kínáljon komplett internetes szolgáltatást ügyfeleinek és részesedjen az üzemeltetési díjakból!

A szerződéstervezet itt megtekinthető »

A partnerprogramot Önnek találtuk ki, ha weboldalakat készít, de nem üzemeltet saját szervert.

A program keretében hosszútávú együttműködést kínálunk olyan vállalkozások számára, amelyek rendszeresen vesznek igénybe saját erejükön túlmutató szolgáltatásokat (domainregisztrációt, webhosting szolgáltatást stb.) annak érdekében, hogy az elkészített weboldalakat az azok működéséhez szükséges szolgáltatásokkal együtt kompletten tudják ajánlani ügyfeleiknek.

Hogyan működik a partnerprogram?

Ha Ön vagy vállakozása partneri szerződést köt cégünkkel, a listaárhoz képest eleve az engedménnyel csökkentett árról állítjuk ki Önnek számláinkat, amit Ön az Ön által megállapított áron számláz tovább ügyfeleinek. A partneri szerződés feltétele, hogy Ön számlaképes legyen, vagyis képes legyen továbbszámlázni ügyfeleinek a tőlünk igénybe vett szolgáltatásokat, valamint hogy folyamatosan kapcsolatban maradjon ügyfeleivel és szakértő módon segítse őket internettel kapcsolatos problémáik során (weboldal továbbfejlesztése, levelezés használata, új levélfiókok beállítása, alapfogalmak megismerése stb.). A partneri együttműködés előnye a jövedelemszerzésen túl az, hogy Ön komplett, egységes szolgáltatást ajánlhat ügyfeleinek. A Webműhely nem lép kapcsolatba közvetlenül az Ön ügyfeleivel, ezáltal nem jelenik meg az Ön konkurenciájaként.

Milyen előnyöket nyújt a partnerprogram?

A partnerprogramban a Webműhely névszerver szolgáltatásai és "CSM" betűjelű webhosting csomagjai vesznek részt, melyeket úgy állítottunk össze, hogy az ügyfelek eltérő igényei könnyen kielégíthetőek legyenek a néhány MB-os bemutatkozó weboldaltól egészen a nagy adatbázison alapuló oldalrendszerekig, portálokig. Az árakat folyamatosan igazítjuk a piac elvárásaihoz a versenyképesség érdekében. A www.webmuhely.hu/webhosting oldalt naprakész árajánlatként használhatják!

Az együttműködés további előnyei:

  • komplett szolgáltatást ajánlhat ügyfeleinek a domainregisztrációtól a működő weboldalig és annak karbantartásáig,
  • az ügyintézés során élvezheti a kiemelt figyelmet, amellyel Önöket, mint szerződött partnereinket kiszolgáljuk,
  • a partneri kedvezmények nincsenek mennyiségi minimumhoz kötve, tehát a szerződéskötést követően Ön már az első ügyfél után bevételhez jut,
  • az Ön cége, mint partnerünk, folyamatosan részesedik az együttműküdés anyagi hasznából is mindaddig, amíg az ügyfele igénybe veszi szolgáltatásainkat,
  • a partneri kapcsolat egyszerűsíti az Ön munkájához kapcsolódó adminisztrációt, növeli vállakozása megbízhatóságát és stabilitását.

A szerződéstervezet itt megtekinthető »
 

Kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés

Kérdését, ajánlatkérését az alábbi űrlap segítségével is elküldheti nekünk!

munkanapon 9-17 óra között bármikor
munkanapon 9-11 óra között
munkanapon 11-13 óra között
munkanapon 13-15 óra között
munkanapon 15-17 óra között


Az adatkezelési szabályzatot elfogadom. *

Üzenet küldése

* Kötelező mező, kérjük szíveskedjen kitölteni!