Keresőoptimalizálás

Több látogatót a keresőkből!

Ha már van weboldala...

... de nem elégedett a helyezésével, és szeretné, ha több látogatója lenne a keresőkből (elsősorban Google), akkor két lehetőséget ajánlunk Önnek:

1. Átvizsgáljuk weboldalát, és konkrét javaslatokat teszünk Önnek és webfejlesztőjének, hogy mit változtasson meg, hogyan módosítsa az oldalt, illetve milyen további lépések szükségesek a weboldal keresőkben elért helyezésének javításához. Egy személyes beszélgetés keretében a javaslatokat ismertetjük, ahol lehetőség van ezeket lejegyzetelni, de igény esetén elkészítjük a tennivaló-listát, amelyen végigmenve az oldal keresőkben elért helyezése javulni fog, és több látogató fog az oldalra érkezni.

2. Átvizsgáljuk weboldalát, és mi, a Webműhely munkatársai végezzük el azokat a tennivalókat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy weboldalát többen látogassák a keresőkből.

Ha már készül a weboldala...

... akkor gondoljon rá, hogy leghatékonyabban úgy lehet "keresőoptimalizálni" egy weboldalt, ha már a megtervezésekor érvényesülnek a keresőoptimalizálási szempontok is - ez a módszer sokkal jobb eredményekkel kecsegtet, mint ha utólag próbálunk megfelelni a keresők elvárásainak.

Ha már készül a weboldala, szívesen együttműködünk webfejlesztőjével, meghatározzuk a teendőket, folyamatosan ellenőrizzük a megvalósítást, végül pedig egy tennivalólistát készítünk a további feladatokról - hiszen a keresőoptimalizálás a weboldal elindulásával nem ér véget.

Ha weboldal készítését tervezi...

... akkor jöjjön el hozzánk egy beszélgetésre, hogy megismerhessük céljait, és elkészíthessünk Önnek egy kereső- és látogatóbarát weboldalt, amire igazán büszke lehet!

Kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés

Kérdését, ajánlatkérését az alábbi űrlap segítségével is elküldheti nekünk!

munkanapon 9-17 óra között bármikor
munkanapon 9-11 óra között
munkanapon 11-13 óra között
munkanapon 13-15 óra között
munkanapon 15-17 óra között


Az adatkezelési szabályzatot elfogadom. *

Üzenet küldése

* Kötelező mező, kérjük szíveskedjen kitölteni!