E-mail

Saját e-mail címek, céges végződéssel - ajándék webes cégadatlappal

Azoknak, akik egyelőre „csak” céges e-mail címeket használnának, honlap készítését nem, vagy csak későbbre tervezik.

Természetesen saját végződésű e-mail cím nem csak ebben a konstrukcióban, hanem minden, a Webműhely által készített weboldalhoz, vagy nálunk igényelt webhosting csomaghoz igénybe vehető, plusz költség nélkül!

Cserélje internetszolgáltatója által adott vagy ingyenes e-mail fiókjait, és növelje a cége iránti bizalmat - akár már havi 1.000 Ft körüli összegért!
 

Letöltés: .hu igénylőlap cégek részére
domain igénylőlap és megrendelőlap cégek részére
Letöltés: .hu igénylőlap magánszemélyek részére
domain igénylőlap és megrendelőlap magánszemélyek részére

Az Ön cége is olyan e-mail címet használ, amit internetszolgáltatójuk adott az előfizetéshez? Szórólapjaikra, névjegyeikre, termékkatalógusaikra kinyomtatják ezeket a címeket - és minden alkalommal internetszolgáltatójukat reklámozzák - ellenszolgáltatás nélkül?

Vagy ingyenes szolgáltatást választottak? Pillanatok alatt kialakul Önökről a kép, hogy nincs havi 1-2 ezer forintjuk egy „rendes” szolgáltatásra, így nem biztos, hogy szabad Önökkel üzletet kötni!

Ha egyszer úgy döntenek, hogy internetszolgáltót váltanak, hogy fogják megtalálni Önöket régi ügyfeleik? Mit fognak tenni a kinyomtatott névjegyekkel, egyéb nyomtatványokkal? Ha szolgáltatót váltanak, régi e-mail címeik használhatatlanná válnak, hiszen az új szolgáltató új végződésű címet fog adni Önöknek.

A saját céges e-mail címek szolgáltatófüggetlenek, Önök szabadon válogathatnak az internetszolgáltatók egyre kedvezőbb ajánlatai közül!

A közelmúltban többször előfordult, hogy egy-egy internetszolgáltató nevet váltott. Önök hűségesek voltak hozzájuk - az e-mail cím mégis megváltozott. Nem tudhatjuk, mikor várható újabb ilyen változás!

Saját céges végződésű e-mail címekkel saját cégük ismertségét növelik, ügyfeleikben, partnereikben bizalmat ébresztenek cégük iránt!

A saját céges e-mail címek mindaddig változatlanok maradhatnak, ameddig Önök a domainnevet üzemeltetik!

Minden munkatársnak saját e-mail cím? Vagy inkább az egyes osztályok használnának saját e-mail címet? A megrendeléseket a megrendeles@sajatcegnev.hu címen szeretnék fogadni? Az új munkatárs saját e-mail címet szeretne? Semmi akadálya!

A saját végű e-mail címek modern, egységes cégarculatot biztosítanak. Önök határozzák meg, milyen előtagok szerepelnek a @ előtt!
 

Hogyan használhatnak Önök is saját céges végződésű e-mail címeket?

A saját végződésű e-mail címek használatához szükség van egy saját domainnévre, az Önök cégnevére - ez lesz az e-mail címekben a @ utáni rész. A regisztrációt követően az Önök tulajdonába kerül a domainnév.

Reméljük, még nem foglalta le senki más az Önök cégnevét! Vigyázzon, mert akár már ma elviheti valaki Önök elől!

Ha megvan a domainnév, már csak ki kell választani az előtagokat, amelyeket a @ előtt használni szeretnének!

A domainnévhez igény esetén tárhely rendelhető, amelyen weboldal üzemeltethető.
 

Milyen szolgáltatásokat nyújt a Webműhely a saját végződésű e-mail címek használatakor?

500 MB-os e-mail fiókok. Egy ilyen méretű fiókkal nem probléma, ha Ön nagyméretű file-okat kíván fogadni, vagy akár napokig nem tudja letölteni leveleit.

Vírusszűrés. Ne aggódjon amiatt, hogy megfertőződik számítógépe a levelezésen keresztül. Napi többszöri frissítésű vírusadatbázis alapján ellenőrizzük a szervereinkre beérkező leveleket.

Spamszűrés. Mi is utáljuk a kéretlen reklámleveleket! Tanítható adatbázisunk segítségével szűrjük a leveleket. Ön dönti el, hogy szeretné-e megjelölve megkapni a spamnek ítélt leveleket (és pl. a levelezőprogramjában üzenetszabályt létrehozva külön mappába gyűjteni őket), vagy kényelmesebb Önnek, ha a leveleket meg sem kapja, csak napi vagy heti értesítést küldünk arról, milyen „visszautasíthatatlan ajánlatokkal” bombázták Önt.

Automatikus e-mail alias. Ne gondolkodjon azon, hogy a @ előtt kovacs.janos vagy janos.kovacs szerepeljen! Az ilyen szerkezetű (vezetéknév.keresztnév@cég.hu) e-mail címek mindkét módon használhatók, bármelyikre küldenek Önnek levelet, megérkezik postafiókjába.

Webmail. Bárhonnan megnézheti leveleit, válaszolhat rájuk, ahol internetkapcsolat és egy böngészőprogram működik - nincs irodájához kötve e-mailezésével.

Jelszóváltoztatás, a vírus- és spamszűrés beállítása, módosítása. A webes levelezőfelület lehetőséget nyújt ezekre a beállításokra.

Telefonos segítségnyújtás. Nehézséget okoz Önnek az e-mail fiók beállítása? Munkatársaink szívesen segítenek munkanapokon 9-16 óra között, és lépésről lépésre segítjük Önt a fiókok beállításában, vagy más, a levelezéssel kapcsolatos problémájának megoldásában.
 

Mennyi idő alatt lehetnek cégének saját végződésű e-mail fiókjai?

Általában 2-3 munkanap az átfutási idő, ezt követően működhetnek az új e-mail fiókok, akármilyen domainvégződést választ.
 

Mennyibe kerülnek a saját végződésű e-mail címek?

- .hu domain esetén 9.800 Ft + áfa (12.446 Ft) / év 3 e-mail címmel
- .eu domain esetén 12.500 Ft + áfa (15.875 Ft) / év 3 e-mail címmel
- További e-mail cím: 3.000 Ft + áfa (3.810 Ft) / év / darab
- Fiókméret növelése 3.000 Ft + áfa (3.810 Ft) / e-mail fiók / 500 MB

Mit tartalmaz a csomag?

- 1 db domainnév regisztrációját, majd a későbbiekben az éves díját,
- a domainnév üzemeltetését (névszerverek biztosítása),
- 3 db saját végződésű, 500 MB-os e-mail fiók használatát,
- az e-mail fiókok vírusszűrését,
- az e-mail fiókok spamszűrését,
- magyar nyelvű webes levelezőfelületet,
- cégbemutató adatlap elkészítését és ennek üzemeltetését*.

* A céges adatlap a www.cégnév.hu címen fog megjelenni. Terjedelme: 500 karakternyi szöveg, 1 céglogó és 1 további kép.